Opplevelser

Livland gård er omgitt av noen av verdens vakreste naturområder som er kjent for sine spektakulære naturopplevelser. Her finner vi rene havområder med rike fiskeressurser. Vi disponerer noen av Lofoten og Vesterålens beste lokaliteter for observering av nordlys og midnattssol. Med lokalkunnsakap og kompetanse tilbyr vi skreddersydde opplevelser som gir varige minner.

 • Under Polarstjerna

  Hovedfokus for turen er nordlyset, stjernehimmelen og det polare lyset. Vi søker opplevelser og roen i det særegne polare lyset, besøker «Polarlyssentret» «Sofus-Naustet» «Badstuen» og nyter gode måltider på Livland gård.

  Overnatting, henting ringing flyplass, alle måltider, opplevelser, transport er inkludert.

  Dag 1

  Ankomst, info og måltid på Livland gård.

  Dag 2

  Vi besøker «Polarlyssentret» Vandrer til fots/ truger under Polarstjerna. Besøker Vikingsauene og tar en tur i Badstua (Om en ønsker) . Dagen avsluttes med et herlig måltid på Livland gård.

  Dag 3

  Vi utforsker LoVe (Lofoten og Vesterålen) hvor vi besøker små kunsthåndverkere, matprodusenter og det gis mulighet for en liten handel. På kvelden er det tur til Sofus-Naustet med muligheter for å observere nordlyset og nyte et godt måltid under Polarsjerna.

  Dag 4

  Vi møtes på Livland gård til oppsummering, et godt måltid og farvel.. Avreise til flyplass

  4 døgn 3 overnattinger

  Max 13 Pax

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • Hunting high and low

  Tur med fokus på naturopplevelser, jakt, fiske og mat. Deltagerne får sammen med erfarne fangstmenn delta i ulke aktiviteter alt etter sesong. Fiske i sjøen, jakte i skog og fjell eller fiske fra stille fjellvann. Muligheten for de store naturopplevelser er store på våre turer.

  Rev, elg, sel og ulike fugler er dyr som vi jakter på i våre områder.

  I våre nære havområder er det rike forekomster av fisk, spesielt kjent er Lofotfiske etter torsk som foregår fra januar til april, men en kan også gjøre stor fangst på kveite, sei longe osv.

  Øyene i Lofoten og Vesterålen har også vann og elver som er rike på ørret, røye og laks.

  Sammen med lokale kokker får deltagerne være med å tilberede måltider basert på det en kan fangste på turen..

  Varighet: Turen skreddersys etter kundens ønske og kan vare fra 1 til 14 døgn

  Max 3 (4) pax

  Tilgjengelig guide 24/7

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • På ski i Lofoten

  Lofoten og Vesterålen kan by på noe av de mest spektakulære skiopplevelser i verden. Toppturer er svært populære, og våre stupbratte fjellmassiver gir utfordringer til erfarne kjørere. Men vi har også slakere trasser for de med mindre erfaringer. Livland har ikke egen fjellguide, men om ønskelig har vi flere samarbeidspartnere som kan anbefales.

  Med Livland som base kan en nå alle kjente fjellmassiver på kort tid. Rundtind, Torskmannen, Sautind, Gjeitgaljen m.fl.

  I vår tur «På ski i Lofoten» inngår overnatting, transport og mat.

  Varighet: Skreddersys etter kundens ønske

  Max 13 Pax

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • Lev i Lofoten

  Uavhengig av årstid og værforhold er Lofoten noe av det vakreste sted du kan besøke. Midt i den majestetiske naturen, det arktiske lyset og den nordnorske kystkulturen, tilbyr vi ekte og genuine opplevelser.

  Dette er turen hvor roen og de gode opplevelsene settes i fokus. En bor i komfortabl leilighet like ved havnen, eller i våningshuset på Livland gård. Du møter et lite men svært levende lokalsamfunn, kommer i kontakt med befolkningen og lærer hvordan de lever. Gjennom historie og mattradisjoner får du forståelsen av hvordan det moderne Lofoten har vokst frem og mat fra Lofoten er kjent langt utenfor regionen. Vi besøker ulike matprodusenter, og noen av Lofotens mest kjente restauranter. Vi besøker museer og vandrer i lokalhistoriske viktige områder. Om været tillater blir det fisketur på sjøen, RIB tur til legendariske Trollfjorden og minnerike fotturer. Mellom Lofotens mektige fjell skifter være svært raskt. Fra at midnattssolen speiler seg i blikkstille hav, eller at nordlyset danser på skyfri himmel til vinden tar tak og pisker havet til skumhvite topper kan ta mare minutter. Det er dette som er Lofoten, en må forvente det uforventede.

  Dag 1

  Ankomst og etablering i boenhet. Måltid med informasjon om hva, hvor og hvem.

  Dag 2

  Lokalhistorie står i fokus. Besøker museum og vandrer i lokalhistoriske naturområder. Tur til de mer urbane deler av Lofoten og se hvordan det moderne Lofoten har utviklet seg. Masse god mat underveis.

  Dag 3

  Fiske og fangst står i fokus med fisketur og RIB-tur til Trollfjord.. Vi besøker en maritim restaurant. Kvelden tilbringes i Sofus-Naustet.

  Dag 4

  Natur og naturopplevelser står i fokus og det blir fottur, besøk i Polarlyssentret, jakter på det arktiske lyset.. God mat og drikke.

  Dag 5

  Dagen vies til matopplevelser.. Vi besøker Bonden og hans Vikigsau, får delta i iskremproduksjon, lærer om Lofotens-Kjøkken og det hele avsluttes i et stort etegilde i MatLystHuset på Livland gård.

  Dag 6

  Vi møtes for et godt måltid oppsummering og farvel. Avreise

  Max 13 pax

  Varighet 6 dager 5 overnattinger

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  Midnattsolveien 914
  8315 Laukvik

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  +47 979 54 911

  LivLand Gård © 2019
  Org.nr.: 852 365 552