Om oss

Opplevelser i fokus

LivLand AS – litt utenom det vanlige

På Sandsletta 25 km nord for Svolvær, midt i Lofotens vakre natur ligger LivLand gård og MatLystHuset, som drives av familieforetaket LivLand AS.

Bedriften eies av Anne Margrete Hanssen og daglig leder Roy-Inge Eilertsen. Vi har de senere årene satset tungt på mat og har gjennom mange år jobbet med å utvikle mer effektive løsninger i produksjonen. Selskapet fremstår i dag som ledende i regionen innen mat og matkultur. Kompetanse er nøkkelen til næringsutvikling. Som avkom av fiskerbønder er vi mennesker med kunnskap og forståelse for egen matkultur og måltidet som helhet. Vi vil skape større interesse, etterspørsel og omsetning av norsk mat med basis i vår norske kulturarv.

Foto: Thorbjørn Liell

Roy-Inge Eilertsen

Daglig leder

Han har en meget allsidig utdanning og erfaring, som har tilført selskapet store verdier. Han har utdanning som møbelsnekker, bygningstømrer, bygg- og anleggsingeniør, ingeniør innen VAR. Roy har også kokkeutdannelse med fagbrev, høgskolestudium innen entreprenørskap og innovasjon, voksenpedagogikk og ledelse og universitetsutdannelse innen matkultur. I tillegg har han en rekke kurs innen matproduksjon. Roy har vært kokk på Hurtigruten og selvstendig næringsdrivende i en årrekke hvor han blant annet har hatt egen dagligvareforretning, vært selskapsarrangør og drevet catering. Han er også en etterspurt foredragsholder.

   

Foto: Ingrid Eide