MatLysthuset

Restaurant / Gårdsbutikk /Meieri / Serveringslokale / Kulturscene

MatLysthuset er et gjenbruksbygg som tidligere var paviljong ved Svolvær barne- og ungdomsskole. Våren 2011 demonterte vi bygget og flyttet det til Livland gård. Reetableringen av bygget tok totalt syv år da vi har gjort det meste av arbeidet selv, men i dag fremstår bygget som et multifunksjonelt bygg på rundt 500m2 som inneholder, restaurant, kultur-, konferanse- og selskapslokaler, produksjonskjøkken, meieri og gårdsbutikk.


Restaurant med atmosfære og utsøkt meny, som er åpen store deler av året. Kurs- og konferanselokaler som er meget fleksible og gir gode løsninger for ulike aktiviteter for grupper opp til 160 personer.

Serveringslokaler hvor vi designer ulike selskaper for 15 til 150 personer.

Kulturscenen hvor vi kan arrangere ulike kulturelle underholdningskonsept som konserter, foredrag mm.

Meieri hvor vi produserer ulike melkeprodukter som Lofot-Is,Lofot-Yoghurt og mye andre godsaker.

Produksjonskjøkken hvor vi blant annet foredler råvarer fra gården, samt sjørelaterte produkter med råvarer fra våre nære havområder.

Gårdsbutikken hvor vi selger egne produkter samt produkter fra ulike småskalaprodusenter rundt om i Norge. Her kan nevnes at vi også har en salgsbil som fungerer som gårdsbutikken på hjul som vil reise rundt til ulike arrangementer i regionen.

  Midnattsolveien 914
  8315 Laukvik

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  +47 979 54 911

  LivLand Gård © 2019
  Org.nr.: 852 365 552