Lofot-Meieriet

En smak av Lofoten

Med melk fra Hartviksen Samdrift som basis, fremstiller vi produkter som iskrem, yoghurt, ost, gomme, sjokolade og en rekke andre smakfulle produkter..

Iskremer & Sorbetter

Nyt smaken av våre iskremer og sorbetter med visshet om at de er produsert av rene- og naturlige råvarer. Vi tester ofte ut nye smaker og lanserer stadig nye kombinasjoner.

Yoghurt & Gårdsmelk

Med basis i gårdsmelk fra Hartviksen Samdrift produserer vi yoghurt, rømmekolle, kefir, ferskoster og andre melkeprodukter etter gamle håndverkstradisjoner. Kunnskap og lidenskap har gått fra generasjon til generasjon. I dag driver vi på Livland en litt mere moderne og innovativ produksjon som stadig utvikler nye og spennende produkter.

Gomme

Gomme fra Livland er produsert etter en oppskrift som har vært i familien i generasjoner, og kommer opprinnelig fra Steigen. Gommen produseres av fersk gårdsmelk og kefir som kokes til en brun ostemasse som igjen tilsettes ulike ingredienser og smaker. Hjemmelaget gomme er kjempegodt pålegg som passer både til hverdags og fest.

Søtsaker & Kaker

Våre søtsaker som konfekt, sjokolade, sukkertøy, kaker mm produseres etter gamle håndverkstradisjoner fra Norge og Baltikum. På Livland finner du søtsaker av høy kvalitet laget av de aller beste råvarene, helt naturlig og uten tilsetningsstoffer. Velg blant mange unike og spennende smaker og varianter.

Midnattsolveien 914
8315 Laukvik

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
+47 979 54 911

LivLand Gård © 2019
Org.nr.: 852 365 552